Vegetar pasta med svampe, soltørrede tomater og parmesan
Opskrift på nem vegetarisk pasta med svampe, squash og spinat - soltørrede tomater, hvidløg og parmesan. Masser af smag, og klar på bare 15-20 minutter.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk, Italiensk
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500gpasta
300gbrune champignon, skåret i skiver
200gfrisk spinat
1squash
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
1håndfuldfrisk basilikum
120gsoltørrede tomater, skåret i skiver
100gparmesan, fintrevet
Olie - gerne fra de soltørrede tomater
Salt og peber
Sådan gør du
Flæk squashen på langs, fjern kernerne/den bløde midte og skær den i skiver.
Sæt en gryde over med rigeligt vand, salt det godt og kog pastaen som beskrevet på posen.
Varm i mellemtiden en pande op med en god sjat olie, - gerne olie fra de soltørrede tomater, og steg svampene af til de er let brunede.
Tilsæt derefter løg og hvidløg og steg med et par minutter, inden skiverne af squash og soltørrede tomater tilsættes og steges med i 3-5 minutter ved middel varme. Krydr med salt og rigeligt friskkværnet peber.
Når pastaen er færdig, drænes den for væde, og vendes direkte på panden sammen med spinat, basilikum og parmesan. Vend det hele godt sammen, og tilsæt evt. en smule mere olie fra de soltørrede tomater hvis der er behov for det.
Server pastaen med frisk basilikum, revet parmesan og friskkværnet peber på toppen.