Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Tortellinisalat med soltørrede tomater
Opskrift på tortellini pastasalat med soltørrede tomater og rucola.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Pastasalat, Salat med tortellinim
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
250
g
tortellinin – jeg bruger spinat/ricotta
200
g
cherrytomater, halveret
150
g
ærter, optøede
75
g
rucola
30
g
pinjekerner
6-7
stilke
frisk basilikum, bladene heraf
Marinade
70
g
soltørrede tomater, skåret i skiver
1
dl
olie fra de soltørrede tomater
1
håndfuld
persille, finthakket
2
fed
hvidløg, revet eller presset
25
g
parmesan, fintrevet
1/2
citron, saften heraf
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Kog tortellinien som beskrevet på pakken, og skyl dem derefter i koldt vand.
Lad dem dræne i en sigte.
Bland ingredienserne til marinaden, og smag til med friskkværnet peber og en smule salt.
Rist pinjekerner på en tør pande, til de er gyldne.
Hæld tortellini, tomater, ærter og basilikumblade i en skål og vend det godt med marinaden.
Vend derefter rucola og pinjekerner i salaten, og server.
Salaten kan forberedes og opbevares på køl til den skal serveres.
Video