Opskrift på stir fry med mørbrad af gris og sprøde grøntsager.
Ret Hovedret
Køkken Asien, Thai
Nøgleord Stir fry
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
1svinemørbrad
200gsvampe
2peberfrugter
2rødløg
1/2rød chili - kan undlades
3-4fedhvidløg
Stir fry marinade
1/2dlhoisinsauce
1/2dlsoyasauce
1spskingefær, fintrevet
2tsksesamolie
1tskmaizena
Til servering
Forårsløg, fintsnittet
Peanuts eller cashewnødder
Sesam
Lime, skåret i både
Ris eller nudler
Sådan gør du
Puds mørbraden, og skær den i tynde skiver.
Skær svampene i skiver, peberfrugterne i store tern, løgene i både og snit hvidløgene og chili i tynde skiver.
Bland ingredienserne til marinaden.
Varm en pande op ved god høj varme, og steg mørbraden hurtigt af i en god sjat olie og krydr med friskkværnet peber.Læg mørbraden til side på en tallerken.
På samme pande steges svampene til de er gyldne og har smidt væden, tilsæt derefter peberfrugt og løg, og steg det et par minutter.
Læg kødet tilbage på panden, tilsæt hvidløg og chili og steg det med et minuts tid, og hæld derefter marinaden over, og lad det varme igennem et par minutter.
Smag til med friskkværnet peber - salt burde ikke være nødvendigt, og server med friske forårsløg, peanuts eller cashewnødder - og en portion ris eller nudler.