Krydr kyllingen med paprika, salt og friskkværnet peber, og steg dem i en god sjat olie, til de er gennemsteg og gyldne.Læg dem til side på en tallerken.
På samme pande steges squashskiverne et par minutter, til de er let brunede. Krydr med med friskkværnet peber, og læg dem til side på en tallerken.Jeg tørre gerne lige panden af og tilsætter lidt ny olie inden jeg steger , men det kan du gøre som du ønsker.
Tilsæt svampene, og brun dem godt af, og steg derefter løg og hvidløg med, til løgene er klare.
Hæld hvidvinen ved og lad den koge ind et øjeblik.
Tilsæt bouillon, fløde og parmesan, og kog saucen ind i til den tykner en smule.
Tilsæt broccolini, og varm med i et par minutter. Vend spinaten i, til den falder sammen, tilsæt de stegte squashskiver, og varm retten igennem.
Smag saucen til med revet muskatnød, salt og friskkværnet peber.
Skal panden på bordet kan du lægge kyllingen tilbage i saucen, og ellers kan du portionsanrette i køkkenet og servere med f.eks. kartoffelmos, pasta eller ris.