Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Spansk pastasalat med chorizo og manchego
Opskrift på den lækreste spansk inspirerede pastasalat med chorizo, soltørrede tomater og oliven.
Ret
Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken
Italiensk, Spansk
Nøgleord
Nem pastasalat, Pastasalat
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
628
kcal
Ingredienser
250
g
pasta
240
g
chorizo, gerne fersk - skåret i tern
120
g
soltørrede tomater i olie, grofthakket
1/2
dl
olie fra de soltørrede tomater
3
fed
hvidløg, finthakket
250
g
cherry tomater, halveret
120
g
sorte oliven, halveret
50
g
manchego, fintrevet - læs intro
2
håndfulde
persille, finthakket
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Kog pastaen som beskrevet på pakken i en gryde med godt saltet vand, og skyl det derefter i rigeligt koldt vand. Lad det dræne i en sigte.
Varm olien på en pande, og steg chorizoen i 4-5 minutter ved middel varme.
Skru helt ned for blusset og tilsæt hvidløg og soltørrede tomater og varm det igennem et par minutter. Fjern panden fra blusset.
Hæld pastaen i en skål sammen med fyldet fra panden, revet ost, tomater, oliven og persille.
Vend det godt sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Video
Nutrition
Calories:
628
kcal
|
Carbohydrates:
68
g
|
Protein:
22
g
|
Fat:
31
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Polyunsaturated Fat:
5
g
|
Monounsaturated Fat:
12
g
|
Trans Fat:
0.1
g
|
Cholesterol:
56
mg
|
Sodium:
585
mg
|
Potassium:
1349
mg
|
Fiber:
8
g
|
Sugar:
15
g
|
Vitamin A:
1440
IU
|
Vitamin C:
34
mg
|
Calcium:
217
mg
|
Iron:
5
mg