Opskrift på nem og hurtig pasta med enoki svampe og små tern af entrecot.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Enoki, Nem pasta
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 628kcal
Ingredienser
300gbrune enoki svampe
2skalotteløg, finthakket
400ggodt oksekød - entrecote eller lignende
400gspaghetti
1 1/2dlhvidvin
2 1/2dlfløde
1/2bouillonterning
1bdtpurløg, finthakket
Trøffelolie
Olie
Salt og friskkværnet peber
Parmesan til toppen
Sådan gør du
Skær den grove bund af enokisvampene og kasser denne - hak resten groft.
Varm en god sjat olie på en pande, og steg løg og enokisvampe i ca. 5 minutters tid ved middel varme.Skær imens kødet ud i små tern på ca. 1x1 centimeter.
Tilsættes kødet, krydr med salt og friskkværnet peber og steg det med i 3-4 minutter inden hvidvinen hældes over og koges godt ind.Sæt samtidig pastaen over, og kog den al dente.
Hæld fløden på panden og lad den koge ind til den tykner.
Tilsæt purløg, smag til med trøffelolie, og vend pastaen i saucen. Juster evt. konsistensen med en smule pastavand.
Server med revet parmesan og friskkværnet peber på toppen.