Solero is - Nem mango og passionsfrugt is uden ismaskine
Opskrift på lækker cremet mango og passionsfrugt is - Solero is uden ismaskine.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord Hjemmelavet is, Is uden ismaskine
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 8personer
Calories 383kcal
Ingredienser
6passionsfrugter
400gfrossen mango
1lime, saften heraf
1/2lpiskefløde
1dskondenseret mælk á ca. 400 g
2tskvaniljesukker
Sådan gør du
Skrab kødet ud af passionsfrugterne og blend det et lille minut. Sigt saften fra kernerne - og kasser disse.
Hæld de frosne mangotern i blenderen sammen med passionsfrugt saften og limesaft, og blend til du har en cremet is. Sæt den til side.
Pisk fløde, kondenseret mælk og vanilje til en cremet og luftig ismasse, og rør derefter mango og passionsfrugt blandingen heri. Du kan evt. gemme et par spiseskefulde og swirle i isen hvis du ønsker det.
Hæld iscremen i en form, swirl evt. lidt af frugtfyldet på toppen hvis du ønsker det - og sæt den på frys i minimum 4 timer. Tag soleroisen ud af fryseren 10-15 minutter før den skal serveres.