Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Sandwich med mortadella, salami og pesto
Opskrift på lækre ristede sandwich med italienske pølser, soltørrede tomater og ost.
Ret
Frokost
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Frokost sandwich
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
500
kcal
Ingredienser
4
sandwichbrød
4-8
stiver
ost - f.eks. provolone, gauda eller andet
8
spsk
grøn pesto
4
spsk
soltørrede tomater, hakket
8
skiver
mortadella
8
skiver
silkeskåret salami - f.eks. salsiccia
2
håndfulde
rucola
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Halver dine sandwichbrød, læg ost i og luk dem. Grill dem i en toaster eller paninigrill til osten er smeltet og brødene er sprøde.
Åben brødene og smør dem med pesto, drys med soltørrede tomater og fyld dem med mortadella og salami.
Top med rucola og friskkværnet peber og luk dine sandwich.
Server dine sandwich straks, eller tag dem med på picnic - de smager mindst ligeså godt kolde.
Video
Nutrition
Calories:
500
kcal
|
Carbohydrates:
32
g
|
Protein:
21
g
|
Fat:
32
g
|
Saturated Fat:
11
g
|
Polyunsaturated Fat:
3
g
|
Monounsaturated Fat:
8
g
|
Trans Fat:
0.01
g
|
Cholesterol:
47
mg
|
Sodium:
1447
mg
|
Potassium:
410
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
6
g
|
Vitamin A:
1054
IU
|
Vitamin C:
3
mg
|
Calcium:
327
mg
|
Iron:
3
mg