Opskrift på sprød og knasende kikærtesalat med bulgur, agurk, feta og pistacienødder - Jennifer Aniston salat.
Ret Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken Amerikansk, Dansk
Nøgleord Bulgursalat, Salat, Sommer salater
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
2dlbulgur, quinoa eller couscous
1agurk
1dskikærter
1lille rødløg
2håndfuldebredbladet persille, finthakket
75gusaltede pistacienødder, grofthakket
1citron, saften heraf
3spskolivenolie
150gfeta
Salt og peber
Evt. 2-3 spsk finthakket mynte
Sådan gør du
Kog bulguren som beskrevet på pakken, og skyl det i koldt vand. Dræn det i en sigte.
Skyl og dræn kikærterne i en sigte.
Halver agurken og skær den i skiver. Er den meget tyk kan du skrabe kernerne ud, og skære den i kvarte inden den skæres i skiver.
Del rødløget i kvarte, og skær det i strimler.
Hæld bulgur, agurk, rødløg, persille og pistacienødder i en skål, og vend det sammen med olivenolien og saften af en halv citron. Krydr med salt og peber, og smag til med mere citronsaft.
Vend til sidst smuldret feta i salaten, og top med friskkværnet peber.