Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Ruccolasalat med burrata, avocado og friske bær
Opskrift på nem og lækker salat med ruccola, burrata og friske bær.
Ret
Salat
Køkken
Dansk
Nøgleord
Grill tilbehør, Sommermad
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
ps
ruccolasalat - ca. 80 gram
2
avocadoer, skåret i tern
1
burrata
3
håndfulde
blandede friske bær
- jordbær, brombær, blåbær eller hindbær
2
spsk
usaltede pistacienødder, finthakkede
2
spsk
olivenolie
2
tsk
honning
1
tsk
grovsennep
1/2
citron, saften heraf
Salt og peber
Sådan gør du
Rør ingredienserne til marinaden sammen, - tilsæt også pistacienødderne og smag til med salt og peber.
Fordel ruccolasalat og avocado tern på en tallerken.
Åben burrataen og læg den oven på salaten, og fordel de friske bær rundt omkring på salaten.
Fordel vinaigretten over hele salaten, og krydr med friskkværnet peber.
Video