Hæld æggeblommen, parmesan, dijon og citronsaft i en minihakker, og kør den til du har en ensartet creme. Skrab evt. kanterne ned hvis der er behov for det.Alt efter hvor bred din minihakker er, kan det være den lige skal holdes på skrå, så bladet får fat.
Hæld trøffelolien og rapsolien ved i en tynd stråle, og lidt ad gangen, og kør fortsat minihakkeren til olien er brugt og mayonnaisen er tyknet. Igen er det vigtigt lidt at holde minihakkeren på skrå så bladet får blandet ingredienserne fra start, ellers risikerer du, at din mayonnaise ikke tykner.Smag mayonnaisen til med mere trøffelolie, salt og evt. friskkværnet peber, og opbevar den på køl til den skal serveres – gerne i en sprøjtepose.
Rösti vafler med carpaccio og trøffelmayo
Læg de optøede rösti kartofler i et varmt vaffeljern, og mas dem flade. Bag dem til de er gyldne og sprøde.Fortsæt til alle kartofler er færdige, og læg dem løbende til side på en bageris, så de forbliver sprøde. Lad dem køle af, så mayoen ikke smelter.
Sprøjt en smule mayo på bunden af alle rösti vaflerne.
Tag en smule rucola og fold carpaccioen heromkring, og læg det på toppen af de ristede rösti kartofler.
Slut af med mere mayo, fintrevet parmesan og krydr med friskkværnet peber og evt. en smule salt.