Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Asiatisk nudelsalat med grønt og kylling
Opskrift på lækker måltidssalat med masser af grøntsager, nudler og kylling.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Asien
Samlet tid
20
minutter
Antal
4
personer
Ingredienser
Salaten
500
g
kyllingebryst, inderfilet eller lignende
250
g
nudler
200
g
gulerødder, groftrevet
150
g
sugarsnaps
1/2
lille lilla spidskål, fintsnittet
2
forårsløg, snittet
1
håndfuld
peanuts, groft hakket
Olie
Salt og peber
Evt. lime og koriander til toppen
Marinade
3/4
dl
soya
1/2-1
lime, saften her
1
fed
hvidløg, fint revet eller presset
1
spsk
fintrevet ingefær, ca. 2 cm.
2
spsk
sesam
Sådan gør du
Marinade
Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, hæld dem ned i soyasaucen og rør godt rundt.
Lad marinaden trække imens salaten laves.
Salaten
Tilbered nudlerne som beskrevet på pakken og skyl dem derefter i rigeligt koldt vand. Lad dem dræne i en sigte.
Skær kyllingen i strimler og steg dem i en smule olie på en varm pande, - krydr med salt og peber. Sørg for kyllingen er gennemstegt.
Overhæld sugarsnaps med kogende vand og skyl dem derefter i koldt vand. Snit dem i strimler på skrå.
Vend nudler og grøntsagerne sammen, - sørg for det hele er blandet godt.
Hæld marinaden over og vend igen det hele godt sammen.
Fordel nudelsalaten i 4 skåle, top med stegt kylling og hakkede peanuts. Server evt. med friske skiver lime og koriander.