Pisk smør og sukker godt sammen. Tilsæt marcipanen og pisk også denne godt ind i massen.
Tilsæt marcipanen og pisk også denne godt ind i massen.
Tilsæt æggene, et ad gangen, og pisk grundigt mellem hvert æg.
Vend mel, bagepulver og salt i med en dejskraber eller lignende, og hæld derefter marcipanmassen i en smurt springform beklædt med bagepapir i bunden.
Bag mazarinkagen i en forvarmet ovn ved 190 grader, almindelig ovn, i ca. 35 min. Mærk evt. på midten af kagen, om den har samme blødhed som resten af kagen. Mærkes den mere blød på midten, så skal den have lidt længere.Lad kagen køle af, inden den tages ud af springformen og placeres på en tallerken.
Chokoladen
Smelt chokoladen i mikroovnen eller over et vandbad.
Smør den afkølede mazarinkage med chokolade og lad denne sætte sig, - evt. på køl i 15-20 min.
Vaniljecreme
Hæld mælk, æggeblommer, sukker, maizena og vanilje i en lille kasserolle og pisk det godt sammen. Bruges vaniljestang, lægges den tomme vaniljestang også med i gryden.
Varm vaniljecremen op ved svag varme til den kommer op og koge og tykner, - pisk konstant så ikke den klumper og brænder på. Lad creme koge igennem et par minutter ved svag varme og sluk derefter for blusset.
Hæld vaniljecremen i en dyb tallerken, og læg film helt tæt omkring cremen, så ikke den dannes kondens. Sæt vaniljecremen på køl og lad den køle helt af.
Når vaniljecremen er kølet af, piskes fløden til en let flødeskum, og denne vendes i vaniljecremen ad et par omgange.
Jordbærtærte
Top mazarinkagen med vaniljecremen, - smør det godt ud til kanterne, men husk også at jordbærrene kan skubbe cremen lidt ud. Det er vigtigt at chokoladen er helt tør inden cremen smøres på.
Top kagen med masser af jordbær, - halve og hele og drys evt. men finthakkede pistacienødder. Opbevar kagen på køl til den skal serveres.