Go Back
+ servings
Pocheret æg og avocado - Opskrift på smørrebrød med pocheret æg

Ristet rugbrød med avocado og pocheret æg

Opskrift på nem og lækker morgenmad eller en let frokost, - ristet rugbrød med avocado og pocheret æg.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Morgenmad
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rist rugbrødsskiverne i en brødrister og lad dem derefter køle af på en rist.
  • Slå æggene ud i hver sin lille skål.
  • Varm en gryde med vand og salt, - det skal ikke koge men kun lige akkurat boble.
  • Med en piskeris laves en stille rotation i vandet og ægget hældes ned heri, - kun et enkelt ad gangen. Er gryden stor kan du godt lave flere ad gange, - vent dog med at hælde næste æg i til det første har samlet sig en smule.
  • Lad æggene pochere i 2 1/2 minut og tag dem derefter op med en hulske.
  • Skær avocadoerne i tynde skiver og mas dem forsigtigt ud i en vifte.
  • Top rugbrødsskiverne med ærteskud og avocado.
  • Læg ægget ovenpå avocadoen og drys med tomat salt og avocado topping.
  • Server straks og nyd smagen og synet af den lækre bløde blomme når du skærer i ægget.