Go Back
+ servings
Hvidløgsbrød - Opskrift på grillet brød med hvidløg og persille

Grillet brød med hvidløg og persille

Opskrift på lækre grillede brødskiver med hvidløgs/persille olie
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4 cm

    i tykkelsen

Olien

  • 1 dl

    olivenolie

  • 1 lille håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 2 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til olien og smag til med salt og peber.
  • Pensl brødskiverne med rigeligt olie på alle leder og kanter, og grill dem over indirekte varme til de er lækre gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs så ikke de brænder på.