Varm olien i en gryde, og steg løgene klare ved middel varme - de må gerne brun let.
Tilsæt hvidløg og rosmarin og varm det i et par minutter.
Krydr med rigeligt friskkværnet peber, og tilsæt eddikerne, og lad det varme godt igennem til det tykner.
Hæld rødvinen over og lad den reducere en smule ved god høj varme - ca. 5 minutter.
Hæld boullion over, og lad nu rødvinsglacen reducere ved middel varme til ca. 1/3.Du kan også lade den reducer til 3-4 dl, alt efter hvor kraftig du ønsker den.
Hæld saucen igennem en finmasket sigte, og tilbage i gryden, og varm den godt igennem i yderligere 10 minutter, ved høj varme.
Monter tilsidst saucen med det kolde smør skåret i mindre tern. Pisk én terning i ad gangen.Smag til med salt og friskkværnet peber - og evt. en smule sukker, hvis der er behov for det.