Go Back
+ servings
Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce

Opskrift på en skøn familieret med pasta og pøler.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 8

    wienerpølser

  • 1

    stort løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1/4 l

    piskefløde

  • 2 tsk

    paprika

  • 1/4 tsk

    stærk paprika

  • 1/2 tsk

    basilikum

  • 1/4 tsk

    oregano

  • Olie

  • Salt og peber

Derudover

  • 400 g

    pasta

  • Evt. lidt revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Skær pølserne ud i stykker på ca. 1 cm i tykkelsen.
  • Varm en smule olie i en gryde og steg pølsestykkerne af ved middel varme til de er let brunede. Hæld dem på en tallerken og sæt dem til side.
  • Svits løg og hvidløg klare i samme gryde, - tilsæt evt. en smule mere olie så ikke de brænder på.
  • Tilsæt begge slags paprika og lad det varme med et minuts tid, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad også det varme med et minuts tid.
  • Hæld hakkede tomater og piskefløde over, tilsæt oregano og basilikum, og lad saucen simre i 15 min. ved middel varme.
  • Hæld pølsestykkerne tilbage i gryden og lad den stå i yderligere 10-15 min., og smag til med salt og peber.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen i pølsegryden.
  • Anret i tallerkener og server evt.men lidt revet parmesan på toppen.