Go Back
+ servings
Hjemmelavet rævesauce - Opskrift på cremet rævesauce

Hjemmelavet rævesauce

Opskrift på en nem og lækker hjemmelavet rævesauce
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4 tsk

    dijonsennep

  • 2 spsk

    mørk sirup

  • 2 spsk

    hvidvinseddike

  • 1 håndfuld

    frisk dild, finthakket (ca. 1/2 dl)

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland dijonsennep, sirup og hvidvinseddike i en skål og rør det godt sammen.
  • Tilsæt olivenolien lidt ad gangen og pisk den godt sammen. Det er vigtigt at man kun tilsætter lidt olivenolie ad gangen og pisker grundigt med et piskeris, - ellers risikerer man at den skiller, fremfor man får en lækker fed rævesauce.
  • Tilsæt til sidst finthakket dild, og smag til med salt og peber.