Go Back
+ servings
Grillet majskolber - Opskrift med persille/hvidløgssmør og chili

Grillede majskolber med persille, hvidløg og chili

Lækre sprøde grillede majskolber med persille/hvidløgssmør og frisk chili.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    majskolber

  • 200 g

    smør, stuetemperatur

  • 1 håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 5 fed

    hvidløg, fint revet eller presset

  • 1

    rød chili, finthakket - uden kerner

  • Finthakket persille til toppen

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Læg majskolberne i blød i koldt vand i 1 time.
  • Rør i mellemtiden smørret sammen med persille og hvidløg. Læg det på et stykke bagepapir og mas det godt sammen til du får en firkant, - stil på køl til det skal spises.
  • Dræn majsene for væde og grill dem over indirekte varme til de er gyldne på alle sider, og majsene er møre indeni, det tager ca. 20 min. (5 min på hver side).
  • Lad majskolberne hvile et øjeblik inden bladene trækkes tilbage og flettes. Fjern de mange hår og lad dem køle en smule af.
  • Smør majsene med persille/hvidløgssmør og drys med finthakket persille, friskhakket chili og flagesalt.