Grillede majskolber med persille, hvidløg og chili
Lækre sprøde grillede majskolber med persille/hvidløgssmør og frisk chili.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 1 timetime30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
4
majskolber
200g
smør, stuetemperatur
1håndfuld
bredbladet persille, finthakket
5fed
hvidløg, fint revet eller presset
1
rød chili, finthakket - uden kerner
Finthakket persille til toppen
Flagesalt
Sådan gør du
Læg majskolberne i blød i koldt vand i 1 time.
Rør i mellemtiden smørret sammen med persille og hvidløg. Læg det på et stykke bagepapir og mas det godt sammen til du får en firkant, - stil på køl til det skal spises.
Dræn majsene for væde og grill dem over indirekte varme til de er gyldne på alle sider, og majsene er møre indeni, det tager ca. 20 min. (5 min på hver side).
Lad majskolberne hvile et øjeblik inden bladene trækkes tilbage og flettes. Fjern de mange hår og lad dem køle en smule af.
Smør majsene med persille/hvidløgssmør og drys med finthakket persille, friskhakket chili og flagesalt.