Go Back
+ servings
Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør

Grillet roastbeef med grøntsagsspyd

Opskrift på rosa grillet roastbeef med lækre grøntsagsspyd.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1,2 kg

    roastbeef

  • 1/2 dl

    olie

  • 1 tsk

    tørret timian

  • Salt og peber

Grøntsagsspyd

  • 1

    squash

  • 2

    rødløg

  • 1

    rød peberfrugt

  • 1

    grøn peberfrugt

  • 1

    gul peberfrugt

Marinade

  • 1 håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 1/2

    rød chili, finthakket

  • 4 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • 1 dl

    god raps eller olivenolie

  • 2 spsk

    citron

  • Salt og peber

Sådan gør du

Roastbeef

  • Bland olie med timian og krydr med salt og peber.
  • Smør roastbeefen med olieblandingen og lad den ligge og trække på køkkenbordet i 20 min.
  • Varm grillen op til ca. 150 grader, på vores grill svarer det til at alle blus står på minimum.
  • Monter roastbeefen på rotisseri og grill den til den har en kerne temperaturen på ca. 55 grader, - det tager en lille time. Lad derefter roastbeefen trække i 15 min. inden den skæres ud.

Grøntsagsspyd

  • Skær squashen i skiver på ca. 1/2 cm.
  • Skræl løgene, halver dem og skær dem i kvarte.
  • Peberfrugterne renses og skæres i store stykker.
  • Fordel grøntsagerne på 4 grillspyd.
  • Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber.
  • Pensl grøntsagerne med marinaden, - gem resten til pensling undervej.
  • Grill dine grøntsagsspyd over en varm grill, pensl med marinaden og vend dem undervejs, til de har fået farve på alle sider og er let møre, - der skal gerne stadig være bid i alle grøntsager. Vi gav dem ca. 20 min. på vores churrasco bbq sæt hvor de er løftet over varmekilden, - laves de direkte på grillfladen skal de have kortere tid.