Go Back
+ servings
Oksekød i grøn karry - Opskrift på nem og hurtig karrygryde

Oksekød i grøn karry

Opskrift på nem og lækker karrygryde med oksekød, kokosmælk og grøn karry.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 2

    store gulerødder

  • 1

    stort løg

  • 1

    squash, uden kerner

  • 1

    grøn peberfrugt

  • 4 fed

    hvidløg

  • 3 spsk

    grøn karrypasta (vær opmærksom på at nogle mærker er meget stærke, så smag på karryen inden, så du kender styrken og kan vurdere hvor meget der skal i)

  • 1 ds

    kokosmælk

  • Salt og peber

  • Olie

  • 6 dl

    ris

  • Evt. hakket chili og peanuts til topping

Sådan gør du

  • Rens alle grøntsagerne og blend dem i en minihakker eller lignende til det er finthakket og med god struktur, - IKKE pureret. Alternativt kan det hele finthakkes i hånden.
  • Varm olien i en gryde og svits alle grøntsagerne af ved middel varme i 3-5 min.
  • Tilsæt kødet og svist med til det er let brunet.
  • Tilsæt karrypasta og lad det varme med et par minutter.
  • Hæld kokosmælken over og lad retten små simre i 15-20 min.
  • Kog risene som anvist på pakken.
  • Smag retten til med salt og peber, og server med koste ris og lidt friskhakket chili og peanuts på toppen.