Opskrift på lækker cremet bønnedip med cayennepeber.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 15 minutterminutter
Forfatter Dianna
Ingredienser
1ds
cannellini bønner (hvide bønner)
1/2
citron, saften heraf
2spsk
lys tahin
1/2dl
olivenolie
1/4dl
vand, måske lidt mindre
1fed
hvidløg
1/2tsk
spidskommen
1/4tsk
cayennepeber
Salt
Sådan gør du
Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.
Tilsæt hvidløg, tahin, citronsaft og krydderier og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.
Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til dippen er fin glat.
Smag til med salt og server dippen toppen med tørret persille og chiliflager.