Go Back
Spicy hvid bønnedip - Opskrift på perfekt grill tilbehør

Spicy hvid bønnedip

Opskrift på lækker cremet bønnedip med cayennepeber.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 ds

    cannellini bønner (hvide bønner)

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 2 spsk

    lys tahin

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/4 dl

    vand, måske lidt mindre

  • 1 fed

    hvidløg

  • 1/2 tsk

    spidskommen

  • 1/4 tsk

    cayennepeber

  • Salt

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.
  • Tilsæt hvidløg, tahin, citronsaft og krydderier og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.
  • Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til dippen er fin glat.
  • Smag til med salt og server dippen toppen med tørret persille og chiliflager.