Go Back
+ servings
Crispy chicken burger - Opskrift på crispy kylling burger

Crispy chicken nugget burger

Opskrift på lækker crispy chicken burger.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 8 timer 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Sprøde chicken nuggets

  • 800 gram

    kyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker

  • 1/2 liter

    kærnemælk

  • 150 g

    cornflakes

  • 4 dl

    hvedemel

  • 4 æg, sammenpisket
  • Salt

  • 1 l

    rapsolie

Ranch dressing

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1/2 dl

    mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's

  • 1/4 tsk

    løg pulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • 2 spsk

    finthakket purløg

  • 1 spsk

    finthakket persille

  • 1 spsk

    friskpresset citronsaft

  • Salt og peber

Derudover

  • 4

    burgerboller, - prøv disse fantastiske sesam burgerboller

  • 1

    lille løg, skåret i ringe

  • Syltede løg, - prøv denne opskrift og skift evt. rødløg ud med hvide løg

  • Sprøde salatblade

Sådan gør du

Sprøde chicken nuggets

  • Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.
  • Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.
  • Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.
  • Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.
  • Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, - sørg for at der er panering på hele stykket.
  • Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.
  • Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.

Ranch dressing

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med friskhakkede urter og krydderier.
  • Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.
  • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, og lad den gerne trække et par timer.

Crispy chicken burger

  • Varm burgerbollerne og smør dem derefter med ranch dressing. Top den nederste bolle med sprøde salatblade, nuggets, syltede og friske løg, slut af med overbollen og server straks.