Go Back
+ servings
Sprøde pandestegte kartofler - Opskrift på brasede kartofler

Sprøde pandestegte kartofler

Opskrift på lækre sprøde pandestegte kartofler.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1,2 kg

    kartofler, små til mellem store

  • 3 dl

    rapsolie

  • 1 tsk

    rosmarin

  • 1 tsk

    timian

  • Salt

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder (jeg beholder skrællen på), og dup dem tørre på et viskestykke. Er kartoflerne små halveres de, og ellers skæres de i mundrette bidder.
  • Varm olien op ved middel varme og hæld forsigtigt kartoflerne heri.
  • Tilsæt rosmarin og timian og lad nu kartoflerne stå ved middel varme så de bruser godt, - vend dem jævnligt undervejs. Steg til de er gyldne, sprøde og møre, ca. 30 min.
  • Tag dem op og lad dem suge på lidt køkkenrulle, krydr med salt og server.