Go Back
Hvidløgsflutes - Opskrift på hvidløgsflutes med mozzarella

Hvidløgsflutes med mozzarella

Opskrift på lækre hvidløgsflutes med mozzarella.
Denne opskrift er til 2 flutes.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Sådan gør du

  • Dræn mozzarellaerne godt for væde.
  • Snit dine flutes på skrå, - pas på med ikke at skære hele vejen igennem. Er brødet meget kompakt/stift vil jeg anbefale at skære skrå "kiler" i brødet, altså fjerne lidt brød, ellers kan det godt flække.
  • Smør alle riller med hvidløgssmør.
  • Skær mozzarellaerne i skiver der passer til antal riller der er lavet i brødet, og stik en skive ned i hver rille.
  • Varm flutesene i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10 min. eller til osten er smeltet.