Go Back
+ servings
Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Krydrede kartoffelbåde

Opskrift på lækre krydrede kartoffelbåde.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder.
  • Skær dem ud i både og læg dem i en skål med rigeligt koldt vand, og lad dem trække i 15 min. Skyld dem derefter grundigt i rindende vand, - på denne måde fjerner du en masse stivelse, der sikrer et mere sprødt resultat.
  • Dup kartoflerne tørre og vend dem derefter med olie og krydderier.
  • Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - sørg for de ikke ligger for meget ind over hinanden.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) i ca. 30 min. til de er sprøde, gyldne og møre indeni.