Go Back
+ servings
Tomat bruschetta - Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel

Bruschetta med tomat og trøffel

Opskrift på lækre sprøde bruschettas med friske tomater, hvidløg og trøffel.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 200 g

    friske tomater, gerne lækre små cherrytomater

  • 1 fed

    hvidløg, fintrevet

  • 1 lillelille håndfuld

    persille, finthakket

  • 2

    stilke basilikum, bladene heraf, finthakket

  • 1/4 dl

    olivenolie

  • 3 tsk

    trøffelolie, smag til og juster selv

  • Salt og peber, - evt. trøffelsalt

  • 4

    skriver godt brød

  • Revet parmesan, ca 1 dl

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i små stykker og bland dem med persille, hvidløg, basilikum, olivenolie og trøffelolie. Krydr med salt og peber og stil til side.
  • Varm lidt olie på en pande og steg brødskiverne gyldne og sprøde. Mens de stadig er varme fordeles halvdelen af parmesanen på skiverne så det smelter ned i brødet.
  • Top derefter med tomater og hæld gerne lidt af "juicen" over brødet også, - det gør det lækkert sejt og smager fantastisk.
  • Drys med parmesan og server straks.