Go Back
Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille

Jomfrusmør - Luftig smør med hvidløg og persille

Opskrift på jomfrusmør - lækker luftig hvidløgssmør med persille
Denne portion giver 1/2 l luftig smør.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 1 stor håndfuld persille, finthakket
  • 2 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • Salt

Sådan gør du

  • Hæld fløden i røreskålen og pisk den ved høj hastighed til den begynder at tykne. Skru ned for hastigheden og pisk forsigtigt videre til den er godt overpisket, men UDEN den udskiller valle. Den skal være som en luftig overpisket flødeskum.
  • Vend persille og hvidløg i blandingen og smag til med salt og peber.
  • Opbevar jomfrusmørret på køl til det skal serveres.