Go Back
+ servings
Squashfrikadeller - Opskrift på sprøde vegetarfrikadeller

Sprøde squashfrikadeller med spinat

Opskrift på de lækreste sprøde vegetarfrikadeller med squash og spinat.
Denne opskrift giver 18-20 stk.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    store squash

  • 100 g

    frisk spinat

  • 1/2

    løg

  • 1 fed

    hvidløg

  • 40 g

    parmesan

  • 100 g

    havregryn

  • 50 g

    sesam

  • 3 spsk

    rasp

  • 2

    æg

  • 1/2 tsk

    spidskommen

  • 1/2 tsk

    stødt koriander

  • Salt og peber

  • Rapsolie til stegning

Sådan gør du

  • Blend alle grøntsager og parmesan i en minihakker eller lignende, til de er lidt grovere end finthakket. Du kan også rive squash og løg groft på et rivejern, rive hvidløget fint og hakke spinaten fint.
  • Rør grøntsagerne sammen med parmesan, havregryn, sesam, rasp, og krydderier og smag til med salt og peber.
  • Rør æggene i og lad farsen hvile i 5-10 min. Farsen skal være ret fugtig, men der må ikke ligge væde i bunden. Bruges spinat fra frost skal farsen muligvis have en smule ekstra rasp eller havregryn, - dette skyldes at spinat fra frost indeholder mere væde.
  • Varm en god sjat olie på en pande og steg squashfrikadellerne ved middel varme, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Jeg bruger en spiseske til at tage farsen op med, - læg derefter på den varme panden og maser dem let flade med skeen.
  • Server sammen med en god salat, i pitabrød eller wraps med masser af friske grøntsager og en god dressing.