Go Back
+ servings
Tarteletter med kantareller - Opskrift med majs og trøffel

Tarteletter med kantareller og majs

Opskrift på lækre tarteletter fyldt med den skønneste kantarelsauce med majs og trøffel.
Denne opskrift giver til 3 tarteletter til hver, - serveres den som forret er 1/2 portion tilpas.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 300 g

    kantareller, børstet rene

  • 40 g

    smør

  • 4 dl

    grøntsags bouillon

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 2 tsk

    trøffelolie (kan undlades)

  • 2

    majskolber (eller dåse/frost svarende til samme mængde)

  • Salt og peber

  • 12

    tarteletter

  • Friske urter til toppen, evt. blød timian, brøndkarse eller lignende

  • Evt. frisk trøffel til toppen

Sådan gør du

  • Skyl majsene og pak dem ind i folie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20- 30 min. ved 200 grader.
  • Halver kantarellerne hvis de er meget store
  • Smelt smørret på en varm pande, lad det bruse af og steg kantarellerne ved jævn høj varme i ca. 10 min., - rør undervejs så de ikke brænder på.
  • Hæld bouillon over, og lad den reducere til det halve, inden fløden hældes over sammen med trøffelolien.
  • Lad svampesaucen simre ved middel varme i ca. 10 min., til den er let tyknet, - rør jævnligt.
  • Befri majskernerne fra kolberne, og rør dem i saucen, og smag til med salt og peber.
  • Varm tarteletterne som beskrevet på pakken.
  • Fyld tarteleterne med rigeligt kantarelfyld, top evt. med frisk trøffel og lidt krydderurter.