Go Back
+ servings
Tarteletter med rester - Opskrift med grydekylling og skysauce

Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller

Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller.
Denne opskrift er beregnet til en frokost eller let aftensmad til 2 personer.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 3 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 250 g

    reste kylling, skåret i tern

  • 100 g

    kantareller eller andre svampe, bøstet og renset

  • 3 dl

    skysauce

  • 1/2 dl

    vand

  • 10 g

    smør

  • 2 tsk

    trøffelolie (kan undlades)

  • 1

    majskolbe, eller majs fra dåse/frost svarende til samme mængde

  • Salt og peber

  • 8 tarteletter
  • Evt. frisk blød timian

Sådan gør du

  • Hvis du bruger majskolbe pakkes denne i et stykke staniol, med den blanke side indad, og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 min.
  • Smelt smørret på en pande og steg kantarellerne af ved middel varme til de tager let farve.
  • Tilsæt kyllingen og hæld vandet over og lad det bruse af.
  • Hæld saucen over, tilsæt trøffelolie og lad blandingen varme godt igennem.
  • Tilsæt majskerner og smagt til med salt og peber.
  • Lun tarteletterne som beskrevet på pakken, og server dem med det lækre fyld og top evt. med frisk blød timian.