Go Back
+ servings
Oste dip med kylling - Opskrift på spicy buffalo chicken dip

Spicy buffalo chicken dip - Oste dip med kylling

Opskrift på fuldstændig fantastisk amerikansk ret, - Spicy buffalo chicken dip - Oste dip med kylling.
Denne portion er til 4-6 personer alt efter om det er til frokost eller aften, og om der serveres andet.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    kyllingebryster

  • 400 g

    flødeost naturel, ikke light

  • 150 g

    blå ost, jeg bruger Thise Øko Blue - den er lækker mild og cremet

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 1/2 dl

    god chilisauce, jeg bruger Chu Chum Real Chili Sauce (mild)- den kan varmt anbefales

  • 3 spsk

    finthakket purløg

  • 1/4 tsk

    løgpulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • Salt og peber

  • 3

    forårsløg, finthakket til toppen

  • Masser af tortilla chips

Sådan gør du

  • Kog kyllingebrysterne i en let saltet vand i ca. 10 min. - de skal kun lige være tilberedt. Lad dem køle af, skær dem evt. i et par stykke så det går hurtigere, og trevl derefter kødet.
  • I en stor skål røres flødeost, blå ost, creme fraiche, chilisauce og krydderier godt sammen.
  • Tilsæt den trevlede kylling og vend det godt sammen, - smag til med salt og peber.
  • Fordel blandingen i et ovnfast fad og bag det ved 180 grader i ca. 25 min.
  • Med en gaffel vendes det hele godt rundt når det kommer ud af ovnen, top med masser af finthakket forårsløg og server med sprøde tortilla chips.