Go Back
+ servings
Buffalo chicken dip - Opskrift på chili cheese tops oste dip

Ostedip med kylling, cheddar og jalapeños - Spicy buffalo chicken dip

Opskrift på den lækreste oste dip fyldt med kylling, cheddar og jalapeños.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    kyllingebryster

  • 300 g

    flødeost naturel, ikke light

  • 250 g

    cheddar,

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 dl

    god chilisauce, jeg bruger Chu Chum Real Chili Sauce (mild) - den kan varmt anbefales

  • 40 g

    jalapeños, finthakket - smag til inden den kommer i ovnen

  • 3 spsk

    finthakket purløg

  • 1/4 tsk

    løg pulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • Salt og peber

  • 3

    forårsløg, finthakket til toppen

  • Masser af tortilla chips

Sådan gør du

  • Kog kyllingebrysterne i en let saltet vand i ca. 10 min. - det skal kun lige være tilberedt. Køl dem let af, skær dem evt. i et par stykke så det går hurtigere, og trevl derefter kødet grundigt.
  • I en stor skål røres flødeost, creme fraiche, revet cheddar, chilisauce, jalapeños, purløg og krydderier godt sammen.
  • Tilsæt den trevlede kylling og vend det godt sammen, - smag til med salt og peber og juster evt. med mere chilisauce eller jalapeños hvis den ønskes mere spicy.
  • Fordel blandingen i et ovnfast fad og bag det ved 180 grader i ca. 25 min.
  • Med en gaffel vendes det hele godt rundt når det kommer ud af ovnen, top med masser af finthakket forårsløg evt. et drys chili og server med masser af sprøde tortilla chips.