Go Back
+ servings
Thai chicken curry - Opskrift på kylling i karry med kokosmælk

Thai karry - Kylling i karry med kokosmælk

Opskrift på kylling i karry med kokosmælk, ingefær og cashewnødder.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 600

    kyllingefilet, skåret i strimler

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i strimler

  • 1

    grøn peberfrugt, skåret i strimler

  • 1

    stort løg, skåret i både

  • 4

    forårsløg, fintsnittet (gem toppene til topping)

  • 2 cm

    ingefær, fintrevet - ca. 1 spsk.

  • 60 g

    cashewnødder

  • 2 ds

    kokosmælk - ikke light

  • 1 lime, saften heraf
  • 1 tsk

    fiskesauce

  • 1 spsk

    karry

  • 1 spsk

    thaikrydderi (Urtekram), kan erstattes af almindelig karry

  • 1/2 tsk

    stødt koriander

  • Olie

  • Salt og peber

  • Evt. forårsløgstoppe, kokoschips og cashewnødder til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en wok eller gryde, og steg kyllingen af, - krydr med salt og peber.
  • Skru ned til middel varm og tilsæt krydderier, løg, peberfrugt, forårsløg og ingefær og varm med i ca. 5 minutter, rør jævnligt.
  • Hæld kokosmælken og fiskesauce over, tilsæt cashewnødder og lad retten små simre i ca. 10 min. til saucen er let tyknet.
  • Sluk for blusset og smag til med lime, salt og peber.
  • Server med kogte ris og top med forårsløg, kokoschips og cashewnødder.