Go Back
+ servings
Lun rosenkålssalat med hasselnødder - Opskrift på rosenkålssalat

Lun rosenkålssalat med hasselnødder

Opskrift på skøn rosenkålssalat med hasselnødder, citron og honning.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    rosenkål

  • 50 g

    smør

  • 60 g

    ristede hasselnødder, grofthakket

  • 1 spsk

    honning

  • 1 håndfuld

    persille, finthakket

  • 1/2

    citron, fintrevet skal heraf

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rens rosenkålene og gem de yderste blade til pynt. Overhæld blade og rosenkål med kogende vand og skyl derefter i koldt vand, - på den måde får de et flot grøn farve.
  • Halver de støreste rosenkål, og lad de mindste forblive hele.
  • Smelt smørret på en pande og steg rosenkålene ved middel varme til de er gyldne, - ca. 3-5 min.
  • Hæld de grofthakkede hasselnødder over sammen med citronskal, persille og honning og smag til med salt og peber.
  • Inden servering vendes de fiske rosenkålsblade i salaten.