Go Back
+ servings
Orientalsk risret - Opskrift på nem risret med oksekød og karry

Orientalsk risret med oksekød

Opskrift på nem og lækker risret med karry og oksekød.
4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Ris

  • 3 dl

    paraboloid ris

  • 1 l

    kyllinge bouillon

  • 2 spsk

    karry

  • 1 spsk

    gurkemeje

Retten

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 250 g

    bacon

  • 1

    løg, finthakket

  • 3

    forårsløg, fintsnittet

  • 2 dl

    ærter, optøede

  • Salt og peber

  • Olie

  • Evt. finthakket persille til toppen

Sådan gør du

Ris

  • Varm kyllinge bouillonen i en stor gryde og tilsæt karry og gurkemeje.
  • Kog risene heri, som anvist på pakken. Dræn dem derefter for væde og skyld dem i rindende koldt vand. Lad dem dræne i en sigte.

Retten

  • Varm lidt olie i en gryde og steg baconen af til den er godt sprød.
  • Tilsæt løg og forårsløg og steg dem klare.
  • Tilsæt oksekød og lad det brune godt af.
  • Hæld risene over sammen med ærterne, og varm retten godt igennem.
  • Smag til med salt og peber, - og server retten toppet med lidt finthakket persille.