Go Back
+ servings
Æggekage med kylling - Opskrift på nem og lækker æggekage

Æggekage med kylling og mozzarella

Opskrift på æggekage med kylling, mozzarella og bacon.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Æggemasse

  • 8

    æg

  • 1 dl

    mælk

  • 1 spsk

    maizena

  • 2 tsk

    bagepulver

  • Salt og peber

  • Lidt olie

Derudover

  • 1-2 tilberedte kyllingebryster skåret i skiver, kogt eller stegt (eller anden reste kylling)

  • 8 skiver

    bacon

  • 1

    bøffel mozzarella

  • 1 håndfuld

    ruccola

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande og steg baconen sprød. Læg baconen til side på lidt køkkenrulle og lad panden stå til æggemassen.
  • Pisk æggene sammen med mælk, maizena og bagepulver, og krydr med salt og peber.
  • Hæld æggemassen på den varme pande med bacon fedt, og lad den stå i 5 min ved middel varme.
  • Sæt panden i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 20 min., - eller til massen er blevet fast.
  • Tag panden ud og top æggekagen med skiver af kylling og mozzarella revet i større stykker, og bag den videre i ca. 3-5 min.
  • Lad æggekagen hvile et øjeblik inden den toppes med masser af ruccola, bacon knækket i skiver og evt. sprød friséesalat.