Go Back
+ servings

Spinatsalat med sprød parma, feta og bønner

Opskrift på nem og lækker spinatsalat med masser af sprødhed og dejlige smage.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Salaten

  • 200 g

    baby spinat

  • 160 g

    edamame bønner, optøede (vægt uden skal)

  • 160 g

    feta

  • 1 håndfuld

    grønkål eller ruccola

  • 1 håndfuld

    valnødder

  • 8 skiver

    parmaskinke

  • Lidt olie

Marinade

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 2 spsk

    god balsamico creme

  • 1 spsk

    honning

  • 1/2 spsk

    vand

  • Salt og peber

Sådan gør du

Marinaden

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og rør det godt sammen til den har en ensartet konsistens.
  • Smag til med salt og peber, og stil marinaden til siden til den skal serveres.

Salaten

  • Smør et stykke bagepapir med en smule olie og læg det på en bageplade. Fordel skiverne af parmaskinke herpå og giv dem en smule peber.
  • Bag parmaskinken i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn, i ca. 13 min., og lad den derefter køle af på lidt køkkenrulle.
  • Bland spinatbladene med ruccola/hakket grønkål, og vend de optøede edamame bønner heri.
  • Anret salaten på et fad og top den med smuldret feta, valnødder og parmaskinken brækket i mindre stykker.
  • Inden servering overhældes salaten med marinaden.