Daim, crispy chokolade kugler, ristede hasselnødder eller andet chokolade til toppen
Sådan gør du
Kiksebund
Smelt smørret i en gryde.
Blend kiks og hasselnødder til en mellemfin mel, og rør det godt sammen med den smeltede smør og derefter finthakket chokolade.
Beklæd en kagering med kageplast og hæld kiksemassen heri, - mas det godt ned i bunden med en ske eller lignende, og stil den på køl 1 times tid.
Ostecreme
Udblød husblas i en stor skål kold vand i ca. 15 min.
Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikroovnen ved svag varme, og lad den køle godt af, - dog uden den sætter sig.
Pisk fløden til flødeskum, - kun til den akkurat stivner, endelig ikke for meget.
Sigt flormelissen i flødeosten og rør det godt sammen.
Vend den smeltede og afkølede chokolade i massen.
Varm 1/2 dl Baileys i en gryde, og rør den udblødte og vredne husblas ud heri.
Vend et par store skefulde flødeskum i husblas massen så den bliver let afkølet, - og vend derefter resten af flødeskummen og husblas massen i chokolade-ostecremen. Gør det nænsomt så ikke du slår luften ud af massen.
Rør derefter den sidste Baileys i massen, - sørg igen for at gøre det forsigtigt, så massen beholder sin luftige konsistens.
Tag kiksebundene ud af køleskabet og hæld ostecremen over, - bank den let ned i bordet så du undgår lufthuller. Stil på køl i min. 3 timer eller til massen har sat sig, - gerne natten over.
Top kagen med masser af groft hakket chokolade og nødder inden servering.