Go Back
+ servings
Nutellapizza - Opskrift på dessertpizza med chokolade

Nutellapizza

Opskrift på lækre dessertpizzaer - Nutellapizza med skumfiduser, jordbær og nødder.
Denne opskrift giver til 2 dessert pizzaer.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Pizzadej

  • 300 g

    pizzamel

  • 10 g

    gær

  • 2 dl

    lunken vand

  • 1 spsk

    olivenolie

  • 3/4 tsk

    salt

  • Evt. lidt mælk til pensling

Topping

Sådan gør du

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter olie og salt.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og rør derefter dejen grundigt, gerne på maskine, til den samler sig og slipper kanterne, ca. 5-8 min.
  • Dæk skålen med film og et klæde, og lad dejen hæve et lunt sted i 45-60 min.
  • Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud i fine cirkler på ca. 30 cm.
  • Forbag pizzabundene i en forvarmet ovn, i ca. 10-12 min ved 225 grader, varmluft. Pensl evt. bundene med en smule mælk inden de bages.
  • Fordel nutellaen/nøddecremen på pizzabundene. Bruger du hjemmelavet nøddecreme, og er denne for fast kan den lige lunes i et vandbad et minuts tid, - så er den lækker blød at smøre ud på bundene.
  • Top med skumfiduser og bag i yderligere 2 minutter. Skumfiduserne kan også lægges på til sidst når bundene er færdigbagt med chokoladen, - så kan man blot give dem en hurtig tur med en brænder.
  • Lad pizzaerne køle af et øjeblik inden de toppes med skiver af jordbær og grofthakkede hasselnødder.