Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter olie og salt.
Tilsæt mel lidt ad gangen og rør derefter dejen grundigt, gerne på maskine, til den samler sig og slipper kanterne, ca. 5-8 min.
Dæk skålen med film og et klæde, og lad dejen hæve et lunt sted i 45-60 min.
Del dejen i 2 lige store stykker og rul dem ud i fine cirkler på ca. 30 cm.
Forbag pizzabundene i en forvarmet ovn, i ca. 10-12 min ved 225 grader, varmluft. Pensl evt. bundene med en smule mælk inden de bages.
Fordel nutellaen/nøddecremen på pizzabundene. Bruger du hjemmelavet nøddecreme, og er denne for fast kan den lige lunes i et vandbad et minuts tid, - så er den lækker blød at smøre ud på bundene.
Top med skumfiduser og bag i yderligere 2 minutter. Skumfiduserne kan også lægges på til sidst når bundene er færdigbagt med chokoladen, - så kan man blot give dem en hurtig tur med en brænder.
Lad pizzaerne køle af et øjeblik inden de toppes med skiver af jordbær og grofthakkede hasselnødder.