Go Back
+ servings
Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab

Kyllinge Shawarma - Kyllinge kebab på spyd

Opskrift på kyllinge shawarma tilberedt på grill.
Alternativt kan den tilberedes i ovnen.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Antal: 6-8 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Sådan gør du

  • Halver kyllingebrysterne på den flade led, så du ender med 2 flade stykker ud af et bryst.
  • Bland olie og kebabkrydderi og vend kyllingestykkerne heri, krydr med salt. Er tiden til det, så lad gerne kyllingen marinere et par timer.
  • Skær løget i brede ringe, - lad den ene halvdel af det ene løg, forblive med skallen på, - det fungerer som en god base på spydet.
  • Sæt det halve løg på spydet og monter nu kyllingestykkerne med løgringe i mellem, - pres det hårdt sammen undervejs. Når alt kylling og løg er brugt, monteres spydets endeskive, - og kødet mases godt sammen inden endeskiven spændes.
  • Varm grillen op til ca. 160 grader, og tilbered kyllingen på rotisseri til en kerne temperatur på 70 grader. Det tager ca. 1 1/2 time, - alt efter hvor "tyk" shawarma spydet er lavet.