Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Bananmuffins med chokolade og mandler
Opskrift på bananmuffins med chokolade og mandler.
Ret
Dessert, Kage
Køkken
Dansk
Nøgleord
Muffins
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
12
stk
Calories
296
kcal
Author
Dianna
Ingredienser
125
g
smør
2
æg
150
g
sukker
1
tsk
vaniljesukker
3
modne bananer
100
g
mørk chokolade, grofthakket
50
g
mandler, grofthakket
200
g
hvedemel
2
tsk
bagepulver
Sådan gør du
Smelt smørret ved svag varme og lad det køle let af.
Pisk æg, sukker og vaniljesukke lyse og luftige.
Mos bananerne og hak mandler og chokolade groft.
Rør hvedemel, bagepulver og smør i æggemassen, og tilsæt til sidst de hakkede mandler, chokolade og moset banan til. Rør til det er fri for klumper.
Fordel dejen i 12 muffinforme. Jeg foretrækker at bruge en stålform til mine papirsforme, så holder de formen flottere.
Bag dine bananmuffins i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig varme, i cirka 24 minutter.
Drys de afkølede bananmuffins med lidt flormelis, pynt med glasur eller hvad du foretrækker.
Video
Noter
Nødder og chokolade kan sagtens skiftes ud og varieres alt efter ønske.
Nutrition
Kalorier:
296
kcal
|
Kulhydrater:
37
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
15
g
|
Mættet fedt:
8
g
|
Flerumættet fedt:
1
g
|
Enkeltumættet fedt:
5
g
|
Transfedt:
0.3
g
|
Kolesterol:
50
mg
|
Natrium:
151
mg
|
Kalium:
227
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sukker:
19
g
|
A-vitamin:
322
IU
|
C-vitamin:
3
mg
|
Kalcium:
67
mg
|
Jern:
2
mg