Tage kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er for koldt, det gør det nemmere at forme bøfferne, ligesom det også er min erfaring af bøfferne får en flottere stegeskorpe.
Del kødet i 2 og form disse til 2 store tynde hakkebøffer, og placer herefter brødet i midten og form bøfferne rundt om kanterne på brødet (se billede længere nede).
Stege pariserbøfferne ved middel varme, først på brødsiden indtil brødet af gyldent, herefter vendes de og steges til de er ca. 56 grader, hvorefter de gerne skal hvile i 5-10 min.
Tilbehør
Skær rødløg, rødbeder og drueagurker i mindre tern.
Anret din pariserbøf med alt tilbehør og pynt med forskellige krydderurter.
Video
Noter
Det kommer vist ikke som en overraskelse at vi er ret vilde med alverdens forskellige tallerkener, og Würtz er klar én af vores favoritter.
Vi har til denne pariserbøf valgt at anrette på den flotte lyse keramik tallerkener fra Würtz.