Go Back
+ servings
Pandestegt rødspættefilet - Opskrift med rugbrød og tilbehør

Pandestegt rødspættefilet

Opskrift på pandestegt rødspættefilet
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 4

    store eller 8 små rødspættefileter, friske

  • 2 dl

    grahamsmel

  • Salt og peber

  • 4 skiver

    rugbrød

  • Smør til stegning

  • Remoulade

  • Kapers

  • Citron

  • Frisee salat

  • Dild

  • Syre

Sådan gør du

  • Bland grahamsmel med salt og peber.
  • Vend rødspættefileterne i mel blandingen.
  • Smelt en god klat smør på 2 pander og steg fileterne ved middelvarme til de er fine gyldne, - du kan med fordel bruge klaret smør.
  • Anret på rugbrød, og pynt med salat, dild, syre, kapers og citron.
  • Server med en god remoulade ved siden af.