Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Syltede nødder med Cointreau og kanel
Opskrift på lækre syltede nødder med Cointreau og kanel.
Ret
Dessert, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Syltede nødder
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
12
Personer
Calories
217
kcal
Author
Dianna
Ingredienser
250
g
blandede nødder - jeg bruger
ristede hasselnødder
, usaltede pistacienødder, valnødder og mandler
2 1/2
dl
mørk sirup
1
dl
cointreau
1
appelsin, saften heraf
2
tsk
kanel
3
kanelstænger
Sådan gør du
Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Hæld nødder, sirup, Cointreau, appelsinsaft, kanel og kanelstænger i en gryde og kog op.
Lad det små koge i 8-10 min og hæld derfefter på et glas.
Opbevar nødderne på køl og tag dem gerne ud 1/2 times tid inden servering.
Video
Noter
Brug dine syltede nødder til din ostemad om morgenen, - det kan varmt anbefales.
Nutrition
Kalorier:
217
kcal
|
Kulhydrater:
26
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
11
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedt:
2
g
|
Enkeltumættet fedt:
7
g
|
Natrium:
35
mg
|
Kalium:
159
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sukker:
19
g
|
A-vitamin:
31
IU
|
C-vitamin:
6
mg
|
Kalcium:
35
mg
|
Jern:
1
mg