Go Back
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø

Opskrift på syltede sennepsfrø, - perfekt til smørrebrød, sandwich og til en god bøf eller lignende.
Denne portion giver til et sylteglas på ca. 2 dl.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 60 g

    sennepsfrø

  • 1 1/2 dl

    klar eddike

  • 2 spsk

    sukker

  • 1/2 tsk

    salt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en gryde og kog op.
  • Skru ned til middel varme, og lad dem simre i ca. 10 min - lagen skal gerne boble.
  • Hæld sennepsfrø og lage på et skoldet sylteglas (ca. 2 dl), stil på køl og lad dem køle helt af før de bruges.
    *Syltede sennepsfrø kan holde sig i flere måneder på køl, - sørg blot for at benytte rent service i produktet.