Go Back
+ servings
Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg

Hjemmelavede ristede løg

Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 3 store løg, skrællede
  • 1 dl

    hvedemel

  • Salt

  • 1 l

    smagsneutral olie, - raps eller solsikke

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde til den rammer 150-160 grader. Olien må ikke være for varm, så vil løgene blive alt for hurtigt mørke.
  • Skræl løgene og snit dem i ringe på ca. 2-3 mm.
  • Bland hvedemel med lidt salt, og vend løgene godt rundt i mel blandingen. Ryst overskydende mel af.
  • Friter løgene af et par omgange, - vær opmærksom på at olien bruser godt op når løgene kommes i, så brug en stor gryde og hæld lidt i ad gangen til olien er bruset af.
  • Når løgene er fine gyldne, det tager ca. 10-12 min. tages de op med en hulske, og lægges på lidt køkkenrulle. Skal de ristede løg ikke spises med det samme, skal de køles helt af inden de hældes i en lufttæt beholder.

Noter

Hjemmelavede ristede løg kan godt holde sig i en lille uge i en lufttæt beholder opbevaret ved stuetemperatur.