Go Back
+ servings
Kartoffel pizza med gedeost

Pizza med kartofler, mascarpone, gedeost og rosmarin

Opskrift på sprød pizza med kartofler, mascarpone, gedeost og rosmarin
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Topping

  • 2

    kartofler, i tynde skiver

  • 1/4 squash, i tynde skiver
  • 12 spsk

    mascarpone

  • 200 g

    mozzarella

  • 100 g

    gedeost

  • 12

    rosmarin kviste

  • Frisk kværnet peber

  • Evt. lidt friskrevet parmesan

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på pizzaen.
  • Læg skiver af kartoffel og squash på pizzaen og slut af med gedeost og derefter rosmarin kviste.
  • Bag pizzaen til den er sprød og gylden. (I ovn ca. 15 min ved 250 grader)
  • Server med frisk kværnet peber og evt. lidt parmesan.

Noter

Top evt. pizzaen med sprød ruccola, - det passer perfekt til de forskellige oste der er på denne pizza.