Go Back
+ servings
Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.

Sprøde pastinak fritter

Opskrift på lækre sprøde pastinak fritter.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 kg

    pastinakker

  • Lidt olivenolie

  • Salt

  • Krydderier efter eget ønske

Sådan gør du

  • Skræl pastinakkerne og skær dem i grove fritter. Det er vigtigt de ikke er for tynde, så mister de hurtigt konsistensen indeni og bliver brankede i spidserne.
  • Vend pastinak fritterne i lidt olivenolie og drys med salt og evt. krydderier.
  • Fordel dem jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30 min., eller til de er gyldne og sprøde.